Cinci cadre didactice din Olt, infectate cu coronavirus: altele 20, în izolare
14 sep, 19:58
Cinci cadre didactice din județul Olt au fost tetate pozitiv la noul coronavirus. Altele 2 se află n izolare după ce au laur contact cu persoane testate pozitiv.
COVID-19

Cinci cadre didactice din judeţul Olt, de la şcoli din Slatina, Balş, Izvoarele şi Vădăstriţa, au fost infectate cu noul coronavirus şi alte 20 de cadre didactice sunt în izolare la domiciliu deoarece au intrat în contact cu persoane confirmate cu COVID-19, aratî inspectorului şcolar general al judeţului Olt, Victor Iacobescu, citat de agerpres.ro. „Sunt cinci profesori infectaţi cu noul coronavirus în judeţul Olt. Două cazuri sunt la Slatina şi câte unul la Balş, Izvoarele şi Vădăstriţa. Astăzi, până acum, nu au fost anunţate noi cazuri cadre didactice infectate cu noul coronavirus", a spus Victor Iacobescu.
Unul dintre cele cinci cadre didactice confirmate cu COVID-19 predă la şcoala din comuna Vădăstriţa şi a participat pe 7 septembrie la şedinţa Consiliului Profesoral, motiv pentru care 20 de profesori din Vădăstriţa au intrat în izolare, iar cursurile la unitatea de învăţământ din localitate se desfăşoară după scenariul roşu, online.

În judeţul Olt numărul cazurilor confirmate de COVID-19, de la începutul pandemiei, este 1.531, luni fiind raportate 14 cazuri noi, toate cu transmitere comunitară. În spitalele din judeţ sunt în prezent internate 99 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre acestea opt fiind în secţiile de ATI.


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Anglia ar putea intra în lockdown: cine susține asta
Primul caz de gripă din acest sezon, confirmat la o tânără
De ce nu e bine să iei decizii când ești stresat
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri