Medicul Gheorghe Burnei, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Toate acuzațiile aduse

Medic
Instanța i-a dat chirurgului Gheorghe Burnei 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care e acuzat de luare de mită.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au dat o sentință definitivă în cazul chirurgului ortoped Gheorghe Burnei: la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Acesta a fost acuzat de luare de mită. Prima instanță a dispus, acum doi ani, o condamnare de trei ani de închisoare, tot cu suspendare. Procurorii care l-au anchetat pe chirurg susțin că acesta ar fi luat mită de peste 20 de ori. În perioada mai - decembrie 2016 ar fi primit mită  3.250 de euro și aproape 40.000 de lei de la părinții unor pacienți. 

Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis achitarea lui Burnei pentru acuzația de primire de foloase necuvenite și au micșorat la doi ani perioada în care medicul nu mai poate profesa în sistemul public de sănătate, scrie B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel