China trimite un milion de măști și alte echipamente de protecție, Franței

Echipament coronavirus
China a trimis un transport de măști, mănuși și alte echipamente de protecție în Franța, pentru combaterea pandemiei de Covid-19.

China a trimis miercuri un prim avion cu măşti, mănuşi şi alte echipamente de protecţie pentru Franţa, pentru a combate pandemia de COVID-19, şi va mai trimite încă unul joi, a anunţat ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian, potrivit unor surse citate de agerpres.ro. „În urmă cu o lună, când această criză s-a declanşat în China, ne-am arătat solidaritatea faţă de autorităţile chineze livrând materiale de protecţie”, a declarat şeful diplomaţiei franceze.

„Chinezii, care încep să iasă din situaţia dificilă, ne-au întors gestul de solidaritate, iar astăzi a venit un avion chinez cu materiale de protecţie. Şi va mai fi unul mâine”, a adăugat el, vorbind despre „un milion de măşti”.
„Acest lucru arată că, dacă faci un gest de solidaritate la un moment, el ţi se poate întoarce”, a subliniat el, adăugând că este „un bun exemplu” şi „un gest care trebuie apreciat”.

Primul avion, care a aterizat pe Aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle, în regiunea pariziană, a adus măşti de protecţie, măşti chirurgicale, halate de protecţie şi mănuşi medicale, a precizat ambasadorul Chinei la Paris, Lu Shaye.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel