Cea mai scumpă mască anti-COVID din lume: 1,5 milioane de dolari. Cine a comandat-o și din ce e făcută. VIDEO

Masca este încrustată cu mii de diamante. Foto: print screen Bloomberg QuickTake News
Cea mai scumpă mască din lume va costa 1,5 milioane de dolari. Ea a fost comandată unui bijutier israelian. Iată din ce e făcută și cine a comandat-o: 

O companie israeliană de bijuterii lucrează la ceea ce va fi cea mai scumpă mască anti-COVID din lume. Masca, estimată la 1,5 milioane de dolari, este din aur alb de 18 karate și va fi decorată cu 3.600 de diamante albe și negre, dar și echipată cu filtre N99 de top, la cererea cumpărătorului, a spus designerul Isaac Levy.

Bijutierul nu a vrut să dezvăluie numele celui care i-a comandat-o, dar a spus că este vorba despre un om de afaceri chinez stabilit în Statele Unite și că acesta intenționează să o poarte pe stradă!

„Cu banii poate că nu poți cumpăra orice, dar poți cumpăra o foarte scumpă mască COVID-19. Dacă tipul acestea vrea să o cumpere și să se plimbe cu ea ca să atragă atenția, ar trebui să fie fericit cu asta. Eu sunt bucuros că masca aceasta ne-a dat suficient de lucru ca angajații noștri să poată munci în aceste timpuri foarte grele”, a spus Isaac Levy într-un mini-interviu acordat Bloomberg QuickTake News. 

Iată cum arată masca de 1,5 milioane de dolari, la care încă se lucrează:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel