Ce trebuie să știi despre vaccinurile COVID-19, cu prof dr Virgil Păunescu la Academia de Sănătate

Prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical
  LIVE
Prof dr Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România și coordonatorul Centrului OncoGen din Timișoara, vine la emisiunea realizată de prof dr Irinel Popescu - Academia de Sănătate - pentru a ne explica cum au fost produse și cât de performante sunt vaccinurile COVID-19. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca oaspete pe domnul prof.dr. Virgil  Păunescu, cu care vor discuta despre subiectul de mare actualitate al vaccinurilor în general și în mod special al vaccinurilor COVID-19, care este un subiect, cum se știe, la ordinea zilei”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Vom afla, printre altele, cum sunt create vaccinurile, cât și cum sunt cercetate, cum sunt produse ele. Legat de vaccinurile COVID-19 vom afla cum au fost ele produse, cum au fost aprobate și comercializate, care e diferența dintre ele. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 4 octombrie, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel