Ce se întâmplă cu dozele de vaccin anti-COVID refuzate de medici. Dr Valeriu Gheorghiță explică

Medic
Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei anti COVID, a explicat ce se întâmplă cu dozele refuzate de medici. 

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, spune sâmbătă, 26 decembrie, că dozele refuzate de medici şi asistenţi în prima etapă de vaccinare vor fi redistribuite în etapa a doua.

"Fiecare etapă din campania de vaccinare are obiectivele sale. Prima etapă are menirea de a proteja sănătatea personalului medical şi social, pentru a avea o forţă de lucru care să asigure asistenţa medicală în momentul de faţă. În etapa a doua, care vizează populaţia vulnerabilă, dacă vom avea un nivel de acoperire vaccinală foarte mare, nu vom mai înregistra cazuri forme severe, nu vom mai avea presiune pe sistemul medical şi nu vom mai înregistra decese, sau impactul acestora va fi mult diminuat”, spune medicul Valeriu Gheorghiță, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel