Urmărește dezbaterea live

Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. De ce să te dai cu ea pe piele

Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei - Foto: Freepick @master1305
Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. Poate avea efecte benefice asupra pielii.

Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. Băutura îți face părul strălucitor și tenul fin. Se pare că băutura preferată a tuturor este foarte bună pentru părul tău.

Șampania, efecte asupra părului

Deci, ce poate face șampania pentru parul meu? Polifenolii și antioxidanții care se regăsesc în șampanie ajută la creșterea părului. Îi oferă catifelare și strălucire, protejând în același timp împotriva radicalilor liberi,  și ale daunelor cauzate de factori de mediu, cum ar fi poluarea aerului și razele UV.

"Șampania trece printr-un proces de fermentare care lasă în urmă aminoacizi și vitamine care oferă catifelare și strălucire părului.

"Strugurii folosiți pentru a face șampanie conțin antioxidanți care previn daunele care neutralizează radicalii liberi pentru a ajuta la menținerea părului lucios și a scalpului sănătos", a declarat chimistul cosmetic Niki Wilson pentru Fox News despre știința din spatele beneficiilor șampaniei.

Șampania, benefică pentru piele

Visezi să ai o piele mai tânără, mai frumoasă? Este o altă scuză pentru a bea șampanie! Această băutură cu conținut scăzut de calorii oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate atunci când o consumați cu moderație în mod regulat. Un beneficiu de care vă puteți bucura este că poate da un impuls pielii.

Potrivit dermatologilor, proprietățile antioxidante găsite în soiurile de struguri folosiți pentru a face șampanie este motivul din spatele acestui lucru. De asemenea, conține un acid tartric care ușurează, care creează un ton uniform al pielii. În plus față de proprietățile sale antioxidante, șampania are proprietăți antibacteriene care pot ajuta la combaterea erupțiilor pielii.

În plus, șampania este o sursă bună de polifenol. Acest compus este cunoscut pentru a combate roșeața pielii. Dacă doriți să promovați pielea cu aspect mai tânăr, șampania vă poate aduce beneficii și în această privință.

Este bogată în dioxid de carbon care creează un efect de strângere a pielii.

Pentru a maximiza efectele benefice ale șampaniei asupra pielii tale, este important să încorporezi surse alimentare sănătoase de proteine în dieta ta. O dietă bună și echilibrată va oferi mai multe beneficii pielii tale, potrivit Glass of Bubbly.

Șampania acționează ca un toner 

De fapt, șampania este tonerul de care nu știam niciodată că avem nevoie, potrivit profesioniștilor.

"Șampania detoxifică pielea cu antioxidanți, iar ușurarea acidului tartric ajută la uniformizarea tonusului pielii. Pentru cei cu ten gras, proprietățile sale antibacteriene ajută la lăsarea în urmă a breakout-urilor de anul trecut", a declarat dermatologa Marina Peredo, MD, pentru New Beauty.

Șampania ajută la combaterea acneei

Dacă v-a mai rămas șampanie, trebuie doar să adăugați câteva picături pe o dischetă demachiantă. Apoi aplicați ușor pe ten. Așteptați-vă să reducă inflamația și roșeața în timp ce luptați împotriva acneei.

Șampania detoxifică scalpul

Șampania poate fi folosită și pentru a da strălucire părului și a-l face mătăsos. Dacă v-a mai rămas șampanie, vă puteți clăti părul cu această licoare luxuriantă.

Polifenolii care luptă împotriva UV vă vor proteja pletele împotriva razelor solare dăunătoare în timp ce clarificați.

Șampania face o baie exfoliantă excelentă

Folosește șampania care ți-a rămas pentru a face o baie relaxantă cu efecte fabuloase pentru piele.

Acest exfoliant major nu numai că vă va face să vă simțiți bogați, dar va lăsa pielea și părul mai moi și mai netede, potrivit maneaddicts.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel