Ce mare AVANTAJ au persoanele care se vaccinează ACUM. Arafat: "Clar au ȘANSA asta, la vară"
19 ian, 11:28
Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la DIGI 24, ce mare avantaj au persoanele care se vaccinează contra COVID-19, dacă vor să meargă, la vară, în vacanță.
Raed Arafat, șeful DSU   Foto: gov.ro

"Clar că cei care se vaccinează, dacă vor să meargă în alte ţări, au şansa să meargă fără condiţionări de carantinare şi asta mult mai mari decât cei care nu sunt vaccinaţi. Să vedem, din nou, decizia discuţiilor care vor fi în Comisia Europeană. Noi vrem o abordare europeană, dar unele ţări este posibil să aibă o abordare a lor pe măsuri de protecţie.

Important este faptul că vrea lumea să se vaccineze. Este un semn pozitiv. Eu sper că mulţi dintre ezitanţi să îşi schimbe părerea şi să vină şi ei la vaccin, iar dacă acum suntem limitaţi la Pfizer BioNTech, în următoarea perioadă vor veni şi dozele de la Moderna, şi de la Astra Zeneca, şi atunci clar putem creşte viteza cu care se vaccinează.”, a declarat Raed Arafat.

Amintim că CNSU a decis luni ,19 ianuarie, că persoanele care intră în România, după 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin contra COVID, sunt exceptate de la măsura carantinării.


Ştiri Recomandate

Câte doze de vaccin a trimis România Republicii Moldova. MESAJUL președintelui
TIOGUANINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri