Ce conține vaccinul ARN Mesager: apă, săruri, oțet, zahăr, grăsimi și o substanță activă. Explicație pe înțelesul tuturor
29 sep 2021, 17:06

Vaccin Covid-19
Reprezentanții campaniei naționale de vaccinare explică ce conține vaccinul anti-COVID pe bază de ARN Mesager.

Vaccinul anti-COVID creat pe baza tehnologiei ARN Mesager conține ingrediente asemeni altor vaccinuri. Iar majoritatea dintre ingrediente, spun reprezentanții Ro Vaccinare pe rețelele sociale, sunt ”substanțe care se găsesc în mod natural în corpul omenesc”. 

”Ce conține vaccinul ARN mesager pe înțelesul tuturor!

Lista ingredientelor este relativ simplă în comparație cu alte vaccinuri: apă, săruri, oțet, zahăr, grăsimi și o substanță activă, fără conservanți.

Majoritatea ingredientelor acestui vaccin sunt substanțe care se găsesc în mod natural în corpul omenesc. De aceea, acest vaccin prezintă un risc foarte scăzut de reacții adverse.

Vaccinul respectă toate cerințele legale de calitate, siguranță și eficacitate și este aprobat de Comisia Europeană, după evaluarea efectuată de Agenția Europeană a Medicamentului. 

Prin vaccinare împotriva COVID-19:

- se reduce riscul de infectare;

- se reduce riscul de transmitere a virusului;

- se reduce considerabil riscul de spitalizare;

- se reduce considerabil riscul de deces.

Mulțumiri doamnei dr. Laura Ghibu, consilier onorific în CNCAV, pentru realizarea acestui clip explicativ și pentru întregul suport oferit de la începutul campaniei de vaccinare”, potrivit Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?