Cazurile de COVID printre medici și asistente, scădere CONSIDERABILĂ după vaccinare

Simptome COVID-19
Autoritățile anunță că după vaccinarea împotriva COVID, îmbolnăvirile cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul cadrelor medicale.

Infecția cu COVID a scăzut cu 87,7% în rândul cadrelor medicale, în urma vaccinării, în ultima lună. ”Acest fapt înseamnă beneficii considerabile în reducerea infecției cu SARS-COV-2 în rândul lucrătorilor din sistemul medical și social”, se arată într-o postare pe Facebook a RO Vaccinare.

Întreaga postare: 

”După vaccinarea împotriva COVID 19, infecția cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul personalului din sistemul medical. Impactul vaccinării în cadrul acestui grup populațional poate fi observat printr-o scădere substanțială a ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, cu peste 87,7% în ultimele patru săptămâni.

Acest fapt înseamnă beneficii considerabile în reducerea infecției cu SARS-Cov-2 în rândul lucrătorilor din sistemul medical și social. Media cazurilor noi săptămânale a scăzut de la aproximativ 500 de cazuri la sub 50 de cazuri.Din cele aproximativ 250.000 de persoane eligibile, până în data de 14 februarie 2021 au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin 89.96% dintre acestea (98.84% cu o doză)”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel