Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Cazul Săpoca: încă o pacientă a murit. Numărul victimelor urcă la 6
26 aug 2019 / 11:20
Încă o pacientă și-a pierdut viața în urma atacului de la Săpoca. Numărul deceselor a ajuns la șase. Ceilalți pacienți se află încă internați, unul dintre ei fiind în stare gravă.
Spitalul de Psihiatrie Săpoca

Ministerul Sănătății a fost informat că, una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internate la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat în această dimineață, numărul deceselor ajungând, astfel, la 6. Pacienta avea 79 de ani și suferise o intervenție chirurgicală complexă. Pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic.

Cealaltă pacientă internată în Spitalul Universitar este, de săptămâna trecută, transferată în secția de neurochirurgie, în stare stabilă.

Pacienta internată la Spitalul Sf. Pantelimon a fost transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Județean Buzău- secția Neurologie.

Pacientul care suferise intervenția chirurgicală este în continuare intubat, în coma profundă, grav.

Pacienta de 62 ani, internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar, este programată astăzi pentru intervenție chirurgicală;

Pacienta de 83 ani are o evoluție pozitivă, anemia a fost corectata, în cursul săptămânii e posibil să fie transferată înapoi la Buzău;

Pacientul de 60 ani are o evoluție pozitivă, este în tratament convențional, e încă deschisă opțiunea pentru soluția chirurgicală la Spitalul Floreasca: starea pacientului se menține gravă. Cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială și stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, șansele pacientului scad progresiv.


Ştiri Recomandate

Depresia: cum e percepută când oamenii cred că e biologică
Maștile de protecție
EXCLUSIV
Măști purtate incorect: avertismentul unui medic
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?