Caz uimitor: s-a vindecat de COVID după ce a stat două luni în comă. Medicii nu-i dădeau șanse

Plămâni. Foto: Pexels
O femeie de 38 de ani, din județul Hunedoara, s-a vindecat de COVID după ce a petrecut trei luni la ATI - două luni în comă.

O femeia de 38 de ani s-a vindecat de COVID deși medici nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire deoarece avea 80% dintre plămâni afectați de infecție. Starea ei de sănătate s-a agravat în urmă cu trei luni, când era internată la Spitalul de Urgență din Deva. A fost transferată la Spitalul Victor Babeș în Timișoara.

”Mă rugăm la Dumnezeu să îmi dea putere să rezist pentru copil, că doar atât am avut. Dar, după aceea n-am mai știut absolut nimic. Cu greu am fost detubată, după două luni de intubare. (...) Îmi închipuiam eu că intră pe geam și se culcă în pat lângă mine și dormeam îmbrățișată cu ea. Era visul care m-a întărit și m-a care ținut în viață”, a povestit femeia pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel