Cătălin Scărlătescu, DIETA care l-a ajutat să slăbească 52 de KG. La ce a renunțat complet: Nu ai voie să mănânci nimic altceva!

Catalin Scarlatescu - Foto: Instagram Catalin Scarlatescu
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit dieta sa minune prin care a reușit să dea jos 52 de kg.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat cu kilogramele în plus ani de zile, iar spre uimirea tuturor, a decis să treacă printr-o transformare totală.

Juratul de la "Chefi la Cuțite" a slăbit mai bine de 50 de kilograme și chiar dacă a avut multe tentații în jurul lui, mai ales în emisiunea de la Antena 1, acesta a reușit să se mențină în formă.

Cătălin Scărlătescu, dietă. Cum arată meniul lui, într-o zi

 

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul siluetei sale și mai ales dieta pe care a urmat-o, cu mențiunea că încă nu a renunțat la cartofii prăjiți.

"Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără. Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo", a spus chef Cătălin Scărlătescu pentru viva.ro.

Întrebat care este preparatul pe care îl pregătește cel mai des și de ce, celebrul bucătar a răspuns: "știți deja… pește și fructe de mare".

Analizele proaste, motivul principal al dietei lui Cătălin Scărlătescu. Alimentele la care a renunțat complet

 

Motivația lui Cătălin Scărlătescu a fost aceea de a scăpa de kilogramele în plus și a început după ce a mers să-și facă analizele, iar rezultatul nu a fost unul tocmai bun.

"Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu! Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool", a mai declarat Chef Scărlătescu, la Xtra Night Show.

"Este o dieta severă. Eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul"

Juratul a dezvăluit că a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități și recomandă ca cei care vor să o urmeze, să consulte un medic înainte, dat fiind faptul că este o dietă severă.

"Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru'. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde", a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel