Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Producătorii de ciocolată din Elveția susțin că din pricina pandemiei a scăzut considerabil consumul de ciocolată, cea mai mare scădere în ultimii 40 de ani. la 37 de kilograme pe cap de locuitor pe an. ”Mi se pare mult. Foarte mult mai ales că mulți nu mănâncă ciocolată. recomand ciocolata cu pătrățica. Una-două. (...) Ideea e de moderație”, afirmă medicul nutriționist Anca Hâncu, la Interviurile DC News și DC Medical.
Potrivit acesteia, orice aliment ”poate fi bun atâta timp cât este consumat cu moderație”. Aceasta a mai adăugat: ”Și cât lumea a stat acasă ar fi fost o perioadă utilă să gătim acasă, să învățăm să gătim cu cât mai multe legume, să mâncăm ordonat pentru că nu mai avem scuze stând acasă mult mai mult”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Acest truc simplu te scapă rapid de...
Aceste alimente scad semnificativ...