Cadrele medicale, scrisoare deschisă: „avem dreptul să ne ştim copiii la adăpost”

Medic
Cadrele medicale au lansat o scrisoare deschisă în care cer ca urmașii lor să primească pensie, în cazul în care ei își vor pierde viața la datorie.

Medicii au lansat o scrisoare deschisă prin care cer ca urmașii lor (copiii) să primească pensie de urmaș toată viața în cazul în care își pierd viața la datorie. În scrisoare, medici, asistente, infirmiere din România transmit că nu bonusul salarial promis de preşedintele Iohannis le va rezolva problemele. „Nu avem nevoie de bani  plus ca să muncim, să ne facem datoria. Este revoltător. Avem nevoie de echipamente de protecție, circuite corecte , camere de decontaminare la ieşirea din zona roşie şi mai ales avem dreptul să ne ştim copiii aflati în întreţinere la adăpost în caz de îmbolnăvire a părinţilor”, se arată în scrisoarea deschisă.

Puteți citi pe DC News scrisoarea integrală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel