Cadre medicale din Alba Iulia, confirmate cu COVID-19, vindecate

Coronavirus
Un medic, doi asistenți medicali și un infirmier de la Spitalul Județean Alba Iulia, confirmate cu COVID-19, au fost declarate vindecate.

COVID-19, cadre medicale. Un medic, doi asistenţi medicali şi un infirmier de la secţia de Gastroenterologie a Spitalului Județean Alba Iulia, confirmate cu COVID-19, au fost vindecate. Alte două cadre medicale, internate, se simt bine. Reprezentanții unității medicale declară: ”Cele patru cadre medicale ale secţiei de Gastroenterologie, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, depistate pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) la începutul lunii aprilie, au fost declarate vindecate după ce două teste efectuate consecutiv, în cazul acestora, au ieşit negative”, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat, 352 de cadre medicale de la spital au fost testate, 346 de probe au fost negative şi 6 pozitive. Două - un asistent medical şi un infirmier, de la secţia de Urologie, respectiv din cadrul secţiei special amenajate pentru îngrijirea pacienţilor suspecţi de COVID-19, ”o stare generală de sănătate bună”. Din 11 aprilie s-a pus în funcţiune o linie completă de diagnosticare a cazurilor de COVID în propriul laborator al SJU Alba Iulia. În judeţul Alba au fost testate pozitiv 18 cadre medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel