Bucureștiul NU e ÎNCĂ în scenariul roșu. Purtător de cuvânt Prefectură: „Rata de infectare e de 2,82”
15 oct, 16:47
Bucureștiul nu a intrat încă în scenariul rușu din cauza numărului mare de cazuri COVID-19, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Țipișcă, la finalul ședinței Consiliului Municipal
Alerta, coronavirus

„S-a trecut în scenariul roșu pentru 15 unități de învățământ din Capitală, iar alte 3 unități au trecut din scenariul roșu în scenariul galben. Pe ordinea de zi a fost pusă și analiza situației și a adresei Societății Patronale a Restaurantelor și Cafenelelor din România. Aceasta asociație patronală dorea să fie membru în Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. În acest Comitet s-a convenit ca această asociație patronală să fie doar invitată la deciziile Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, nu vor participa la vot, dar vor fi invitați punctual atunci când se va discuta o problemă care îi privește în mod direct. (...) Rata de infectare în București astăzi este de 2,82 și 777 de cazuri noi infectați. (...) Restaurantele și cafenele rămân deschise în condițiile legii și cu respectarea strictă a prevederilor și Hotărârii de Guvern 856 din 2020”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Țipișcă. 

Prefectul Capitalei a lipsit de la această ședință. „Domnul prefect este în concediu legal, a arătat purtătoarea de cuvânt, care a refuzat să spună dacă acesta este suspect sau infectat cu COVID-19. 


Ştiri Recomandate

Strategia de vaccinare anti-COVID, discutată în CSAT
Distanțarea socială: cum afectează creierul
RAPORT UNOPA: Pacienții cu HIV, grav afectați de criza COVID-19
Dr Mariana Mărdărescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
HIV, un virus parșiv. Cum se adaptează el la medicamente
DELAMANIDUM - prospect
CARMUSTINUM - prospect
TELAPREVIRUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri