BREAKING NEWS: Vlad Voiculescu și-a publicat diploma și certificatul care i-o recunoaște în România!
09 feb, 20:04

Diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
La o săptămână după scandalul legat de diplomele sale, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a publicat o diplomă și certificatul prin care Ministerul Educației i-o recunoaște! 

Diploma obținută în 2011 la Viena este recunoscută de Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din Ministerul Educației, la 22 ianuarie 2016. 

Certificatul arată că: „se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad se echivalează cu diplomă de master, în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. 

Prezentul atestat, cuprinde și ciclul de licență pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleași drepturi cu cele obținute de absolvenții instituțiilor de învățământ superior similare, acreditate, din România și este valabil cu prezentarea diplomei menționate mai sus, în original”. 

Ministrul Vlad Voiculescu și-a publicat diploma și certificatul pe pagina de Facebook, cu un mesaj simplu: „No further comment”. („Fără niciun alt comentariu”)

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri