Bolnav de COVID, după aproape 3 săptămâni la ATI: am crezut că o să mor în fiecare zi

Un bărbat de 34 de ani îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva COVID după ce a petrecut aproape 3 săptămâni la Terapie Intensivă.

Un bărbat de 34 de ani, din Timișoara, a fost internat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă după ce a făcut o formă severă de COVID. Acesta a declarat că nu credea că va face vreodată o formă gravă de coronavirus. 

Reprezentanții Ro Vaccinare i-au publicat mărturia șocantă:

“Am crezut că o să mor în fiecare zi.”

Afirmația tulburătoare îi aparține unui tânăr în vârstă de 34 de ani care, timp de aproape 3 săptămâni, a fost intubat în vreme ce se afla internat în Secția de Terapie Intensivă a spitalului. Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se afla în vacanță în Italia.

Câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine. Când și-a dat seama că nu mai poate respira, a venit la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID-19.

“Fiecare decide pentru viața lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci și să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îți pui viața în pericol”, mărturisește tânărul pacient aflat încă pe patul din Secția de Terapie Intensivă. Datorită efortului echipei medicale de la ATI, condusă de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când își va reveni în totalitate. Consultați medicul ori de câte ori nu vă simțiți bine! Respectați măsurile de protecție! Sursă: Spitalul Victor Babeș Timișoara”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?