Beneficiile uimitoare ale usturoiului pentru piele. De ce este bine să îl incluzi în ritualul de înfrumusețare

Usturoi. Foto: Pixabay
Usturoiul este un aliment minunat și, pe lângă faptul că vindecă organismul de o mulțime de probleme, se poate dovedi a fi o minune pentru pielea ta.

Plin de proprietăți antibacteriene, anti-îmbătrânire, usturoiul îți face tenul impecabil. Iată cinci beneficii surprinzătoare ale usturoiului pentru piele: 

1. Te ajută să scapi de acnee

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați câțiva căței de usturoi și să-i zdrobiți, după care aplicați pe zona afectată de acnee. Lasă-l să acționeze timp de cinci minute și spală-te. Vei observa că te va ajuta să reduci roșeața și semnele.

2. Reduce porii

Zdrobiți un cățel de usturoi cu o jumătate de roșie și aplicați pasta pe față. Spălați-vă după zece minute. Acest lucru funcționează pentru a reduce porii și pentru a vă curăța pielea.

3. Reduce vergeturile

Amestecă suc de usturoi cu ulei de măsline și masează uleiul fierbinte infuzat cu usturoi pe vergeturi. Repetați același lucru timp de câteva zile și vă veți da seama că acestea vor începe să se reducă.

Citește continuarea pe Spectacola și alfă ce alte beneficii mai aduce usturoiul pentru ten.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel