Beatrice Mahler: Ne putem aștepta ca noul val COVID să lovească populația tânără

Managerul Institutului Marius Nasta din București, Beatrice Mahler, a declarat că noul val de COVID ar putea afecta tinerii.

Managerul Institutului Marius Nasta din București, Beatrice Mahler, spune că în ”prima perioadă a anului, în România, am avut o evoluție favorabilă dacă aș putea spune așa, cu un număr de cazuri rezonabil și o mortalitate scăzută, moment în care țările Europei aveau o mortalitate crescută cu afectarea grupelor de vârstă mari care au dus la o mortalitate crescută acolo.

”Ne putem aștepta ca noul val să lovească populația tânără, nu neapărat că ar fi un nou val, ci cu siguranță pentru că regulile nu sunt respectate. Să știți că deși lucrurile par simple și deși le respectăm atât de des, și noi, și dumneavoastră, respectarea regulilor face diferența în ceea ce privește numărul de cazuri și în final mortalitate”, consideră aceasta.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel