Băutura care ajută vasele de sânge. Lidia Fecioru: O lingură după fiecare masă, în cure de câte 20 de zile

bautura care ajuta vasele de sange fecioru. FOTO Pexels @ Valeria Boleva
Valeriana, unul dintre ingredientele băuturii recomandate de Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit reţeta unei băuturi cu efecte benefice pentru vasele de sânge. Iar pentru rezultate este nevoie de consumul acesteia timp de 40 de zile, cu o pauză de 10 zile la jumătatea intervalului.

”100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană pisată, doi litri de apă fierbinte şi două linguri de miere.

Punem într-un borcan seminţele de mărar, apoi punem cele două linguri de rădăcină de valeriană, pe care o măcinăm înainte, turnăm cei doi litri de apă, lăsăm să scadă până la temperatura de 40 de grade şi abia atunci punem cele două linguri de miere.

Se foloseşte pentru curăţarea vaselor de sânge.

După ce am pus toate ingredientele, se înveleşte borcanul şi îl lăsăm o zi întreagă. Apoi se ia câte o lingură după fiecare masă, timp de 20 de zile, apoi zece zile pauză şi se mai face o tură de 20 de zile.

Câte o lingură de trei ori pe zi după masă. E foarte bună pentru vasele de sânge”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul rubricii ”Leacul zilei” din emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

Ceaiul care ajută la dezintoxicare. Lidia Fecioru: Cura este de 14 zile, nu mai mult

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit reţeta ceaiului care ajută la dezintoxicarea organismului.

”Foarte bun pentru dezintoxicarea organismului, mai ales pentru cei care au o ușoară insuficiență renală, pentru cei care sunt predispuși  la crearea pietrelor la rinichi, a nisipului,  sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm. Le punem apă cât să acoperim frunzele.

Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca, la fel ca pe urzici. 

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel, câte 30-40 ml, nu foarte mult. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. În această perioadă nu mâncă mult, nu bem acidulat, nu bem alcool, iar acest lucru ne ajută foarte mult. Citește mai mult AICI.

Vezi și: Alimentele care ne fac mai DEȘTEPȚI. Vlad Ciurea: În orice situaţie critică, faceți următorul lucru. E bine pentru creier!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel