Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat cu arsuri, transportat cu un elicopter SMURD din Alba la București
15 sep, 15:15
Un bărbat care a suferit arsuri pe 30 - 40% din suprafața corpului în urma unui incendiu care a cuprins, sâmbătă dimineața, o casă dintr-un sat din Alba a fost transportat astăzi la București, în stare stabilă, cu un elicopter SMURD.
Elicopter SMURD

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, bărbatul, care, inițial, a primit îngrijiri de specialitate la UPU Alba Iulia, a fost preluat duminică de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul de Arși din București. Starea bărbatului este stabilă, au menționat aceștia.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineața la o casă din localitatea Totoi, de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată pe timpul nopții. O femeie de 80 de ani și-a pierdut viața și un bărbat a suferit arsuri pe 30 - 40% din suprafața corpului, notează Agerpres.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului cu 12 subofițeri și două autospeciale cu apă și spumă. Locuința a ars generalizat pe o suprafață de 60 de metri pătrați.


Ştiri Recomandate

Creier activ: cum să-ți menții creierul tânăr și la vârste înaintate
Fibroza chistică: boala genetică poate da simptome și purtătorilor, care nu fac boala
Acneea și depresia, conexiune stranie care durează doar câțiva ani
5 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre cancerul ovarian
Produse din plante care interacționează cu medicamentele. Ce să eviți
Rujeolă în copilărie, risc crescut pentru o boală pulmonară cumplită la vârstă adultă
Comentarii