Avocatul Petre Piperea, internat în stare gravă din cauza COVID-19. L-a surprins cum a acționat medicul Valeriu Gheorghiță

Petre Piperea. Foto: Facebook
Avocatul Petre Piperea, fratele lui Gheorghe Piperea, a dezvăluit că a a fost infectat cu noul coronavirus și a avut varianta gravă a bolii COVID-19 . Experiența sa a fost cumplită.

Avocatul Petre Piperea a povestit că s-a simțit foarte rău și că unul dintre medicii care i-au stat alături a fost chiar Valeriu Gheorghiță, preşedintele CNCAV, în ciuda faptului că „l-a criticat”.

„În urma unei experiențe personale dramatice cauzate de infecția cu Covid-19, am decis să fac publice câteva aspecte relevante din ceea ce am trăit în această perioadă, cu singurul scop de a ajuta înțelegerea riscului enorm pe care îl presupune acest virus și de a-i ajuta pe oameni să-și salveze viața prin luarea măsurilor adecvate în timp util”, a explicat avocatul. 

„Precizări prealabile:

- Am purtat mască la birou, la cumpărături, afară și în toate situațiile impuse, cu excepția evidentă a reuniunilor cu prietenii și cu familia. În plus, igiena era o prioritate pentru mine dinaintea pandemiei

- Scriu acest material cu intenția sinceră de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă că virusul poate fi, într-adevăr, o răceală banală pentru unii, dar poate fi LETAL pentru alții; eu eram convins că voi trece peste acest virus la fel de ușor precum au trecut colegii, rudele și prietenii care fuseseră infectați anterior, dar realitatea mea a fost radical diferită și am ajuns în stare critică la spital.

- Precizez că nu am așteptat ca boala să treacă de la sine, ci am mers la spital pentru o primă evaluare încă de la primele simptome ce anunțau o formă serioasă a infectării”, a continuat Avocatul Petre Piperea. 

Cum a ajuns să fie trata de medicul Valeriu Gheorghiță și ce părere are despre acesta, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel