Asistentă înjunghiată de un pacient la spitalul din Ștei
27 ian, 12:12
O asistentă a fost înjunghiată de un pacient cu probleme psihice, la Spitalul de Psihiatrie din Ștei.
Spitalul de Psihiatrie Ștei   Foto: hpsihiatriestei.ro

Pacientul aflat de mai mulți ani sub tratament de specialitate la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei a înjunghiat-o pe asistentă în această dimineață, în tip ce se afla curtea unităţii. Femeia este în stare stabilă, iar Poliţia a declanşat o anchetă. 

Surse judiciare spun că bărbatul era internat la Ştei pentru omor.

"Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei", a declarat managerul unităţii, dr. Carmen Ghilea, citată de Bihoreanul.

Potrivit sursei citate, bolnavul care a înjunghiat-o pe asistentă este sub tratament de mai mulţi ani, dar avea dreptul să iasă în curtea spitalului şi chiar „se înţelegea bine” cu femeia pe care a înjunghiat-o, explicația lui fiind aceea că „voia să o sperie”.

Anchetatorii încearcă acu să descopere cum a ajuns pacientul în posesia unui cuțit. Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei este subordonat direct Ministerului Sănătăţii, iar în trecut au mai existat incidente provocate de pacienţi care au agresat fie cadre medico-sanitare, fie pe alţi bolnavi, iar alţii s-au sinucis.


Ştiri Recomandate

MICAFUNGINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri