Ariana Grande, după ce s-a vaccinat împotriva COVID: acesta e un memento pentru a vă ruga să vă vaccinați

Campanie vaccinare
Artista Ariana Grande îndeamnă lumea să se imunizeze împotriva vaccinului COVID în contextul înmulțirii cazurilor de COVID.

Artista Ariana Grande a postat pe rețelel sociale o poză cu ea după ce s-a vaccinat împotriva infecției COVID, Imaginea era însoțită și de un text.

”Vaccinată și mascată.

Acesta este un memento blând pentru a vă ruga să vă vaccinați, dacă sunteți eligibili. Chestia asta încă nu s-a terminat!

Împărtășesc aceste informații pentru că îmi pasă și dacă pot, aș dori să ajut pe oricine este ezitant sau curios în legătură cu această decizie.  Varianta Delta este foarte nouă și, din moment ce datele se schimbă tot timpul, voi furniza câteva linkuri pentru a vă menține la curent, dar până acum… știm că se răspândește mult mai ușor în comparație cu variantele anterioare.

Cea mai mare parte a răspândirii este în rândul persoanelor nevaccinate și în zonele cu rate de vaccinare scăzute! Și da, deși puteți lua virusul chiar dacă sunteți vaccinați, vaccinul ajută la protejarea împotriva îmbolnăvirii severe, spitalizării și morții!

Toate acestea sunt lucruri mărețe despre care eu cred că trebuie să fie protejate.Oh, și dacă v-ați îmbolnăvit deja de COVID-19, ar trebui să vă vaccinați oricum!Pentru mai multe informații, în special despre unele dintre miturile Covid-19 care circulă pe internet, accesați: https://www.hopkinsmedicine.org/.../covid-19-vaccines... și astfel vă veți asigura că vaccinarea este decizia corectă.

Salvați o viață sau două, cine știe”, notează Ariana Grande pe rețelele sociale.

Varianta Delta (indiană) a COVID este la fel de transmisibilă ca varicela, susține un document al CDC, Centrul de Control și Prevenție al Bolilor din SUA. Iar cazurile cu varianta Delta a coronavirusului se înmulțesc pe zi ce trece pe glob, iar această tulpină a coronavirusului duce la forme severe care ajung la Terapie Intensivă. Centrul de Control și Prevenție al Bolilor din SUA (CDC) a dat publicității un act prin care atestă faptul că varianta Delta a coronavirusului este la fel de transmisibilă ca varicela. Documentul, o prezentare cu slide-uri, scoate la înaintare date care arată faptul că persoanele vaccinate complet pot răspândi varianta indiană a virusului la fel de repede ca cei nevaccinați. Directorul CDC, dr. Rochelle Walensky, a confirmat spusele documentului, publicat în presa americană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel