Aparate de ventilație de la animale, donate pentru tratarea pacienților cu COVID-19
25 Martie 2020, 23:13

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie solicită medicilor veterinari să ofere aparatele de ventilație de animale pentru combaterea deficitului anticipat de echipamente pentru tratarea pacienților cu coronavirus.

Potrivit BBC, există aproximativ 300-400 de ventilatoare pentru animale utilizate în prezent în Marea Britanie.

Cele concepute pentru animale mai mari decât un câine, dar mai mici decât un cal, ar fi potrivite pentru tratarea oamenilor, au spus specialiștii.

Guvernul a declarat că „cere comunității veterinare să ajute țara și Serviciul National de Sanatate ".

Colegiul de Chirurgi Veterinari (RCVS) și Asociația Anestezistilor Veterinari (AVA) ajută la coordonarea unui stoc național de echipamente compatibile sau modificabile, cum ar fi ventilatoare și aparate de oxigen.

Dr. Kathy Murphy, director al centrului de biologie al Universității Newcastle și membru AVA, a spus pentru BBC: „Ne bucurăm că Serviciul National de Sanatate are încredere în lucrătorii din sănătate care ne contactează spunând:„ La sfârșitul zilei, dacă avem nevoie de asta, este asta sau pacientul. moare."

Producătorii de aparate de ventilațiepentru animale mici au declarat că adaptează aparatele respiratorii existente și modifică mașinile nou fabricate.

Directorul general Keith Simpson a declarat, pentru BBC, că o mașină de ventilație de animale ar putea fi modificată în aproximativ o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?