Apă infuzată cu lămâie verde: Secretul slăbirii și al prelungirii vieții

După cum îți poți da seama, această apă infuzată cu lâmâie verde ar putea fi secretul unei vieți mai sănătoase. La fel ca și consumul regulat de fructe și legume. Această băutură care a devenit din ce în ce mai populară nu ar trebui să-ți lipsească din alimentație.

O greșeală comună pe care majoritatea oamenilor o fac atunci când încearcă să slăbească este evitarea nivelului zilnic de aport de apă. Corpul nostru este alcătuit dintr-o proporție mare de apă, așa că menținerea cantității este primordială pentru a ne asigura că sistemul nostru intern continuă să funcționeze fără probleme. Un aport insuficient de apă într-o zi poate încetini metabolismul, poate diminua procesul de digestie și chiar te poate face să te simți flămând.

Infuzia de lămâie poate fi excelentă pentru pierderea în greutate

Știm cu toții că este important să bem 2-3 litri de apă într-o zi. Dar numai unii dintre noi reușesc să atingă această limită. Cei mai mulți dintre noi uită adesea să bea. O modalitate excelentă de a crește consumul de apă este adăugarea unor arome naturale în ea. Adăugarea unui suc de lămâie în aportul de lichide poate schimba lucrurile.

Cum poate fi apa infuzată o alternativă excelentă?

Consumul de apă infuzată cu lămâie, are mai multe beneficii testate pentru sănătate. Aceasta poate ajuta la pierderea în greutate, la menținerea sub control a tensiunii arteriale și chiar la creșterea longevității.

Apa infuzată cu lămâie oferă o aromă răcoritoare și, de asemenea, vă oferă o doză suplimentară de nutrienți. Fructul citric este o sursă bogată de calciu, fosfor, potasiu și vitamina C. De asemenea, este săracă în calorii și plină de antioxidanți.

Citește continuarea pe Spectacola și afă cum poți face apă infuzată cu lămâie,dar și alte secrete care pot ajuta la slăbit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel