Apă de slăbit. Cum te ajută să topești kilogramele nedorite
31 iul, 15:18
Apa este vitală pentru funcționarea organismului și, de asemenea, este o parte importantă a procesului de slăbire. 

Deshidratarea poate transmite creierului mesajul că îți este foame, astfel că, ai putea mânca mai mult decât ai nevoie. Pentru a afla dacă te afli în această situație, testul e foarte simplu. Bei un pahar de apă și aștepți să vezi dacă încă îți mai este foame. 

Consumul de apă poate suprima și pofta de a bea sucuri înducite, fapt care poate ajuta la reducerea aportului caloric general. Adulții care au băut sucuri îndulcite cu zahăr înainte de masă au consumat cu 7,8 la sută mai multe calorii în comparație cu cei care au băut apă, o arată un studiu din septembrie 2010, publicat în Nutrition Review.

 


Cercetările arată că apa poate ajuta și la creșterea consumului energetic, ceea ce ajută la creșterea cantității de calorii pe care o persoană o arde. Femeile supraponderale, care și și-au crescut aportul de apă la peste 1 litru pe zi, au pierdut 4,4 kilograme în plus, pe o perioadă de 12 luni, în comparație cu femeile care au băut o cantitate mai mică de apă, o arată un studiu din septembrie 2008, publicat în Obesity.

 


Ştiri Recomandate

Ce să facem când nu putem dormi. Sfatul unui expert
Vitamina D, cum te protejează de COVID-19
Medic bătut pentru că a eliberat documente pentru urna mobilă
Nou simptom al bolii COVID-19, observat de cercetători
COVID-19, bilanț: peste 1.500 de noi cazuri
Revenim la STAREA de URGENȚĂ? BOMBA lansată de Raed Arafat
Stresul generat de pandemie, calmat de patrupezi
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri