Andrei Baciu: vor fi deschise încă 12 fluxuri/cabinete de vaccinare
05 apr, 21:14

Andrei Baciu. Foto: Facebook
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că se deschid mai multe fluxuri și cabinete de vaccinare.

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a anunțat că se deschid mai multe fluxuri și cabinete de vaccinare cu serul produs de Moderna.

„Mâine dimineață vor fi deschise încă 12 fluxuri/cabinete pentru vaccinare cu serul Moderna. Astfel, vom ajunge la 89 de fluxuri pentru acest tip de vaccin. Ele au fost adăugate în platforma RoVaccinare din 2 aprilie, iar până la ora 16:00 au fost programate 4.993 persoane doar pentru aceste cabinete noi.

Sunt 9 județele unde se vor deschide aceste fluxuri/cabinete: Buzău (1 cabinet) Cluj (2 cabinete) Dolj (1 cabinet) Ialomița (2 cabinete) Mureș (1 cabinet) Prahova (1 cabinet) Sălaj (1 cabinet) Teleorman (1 cabinet) Tulcea (2 cabinete)”, a scris secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, pe pagina sa de socializare.

„Cifrele de la ora 16:00 pentru cele 12 fluxuri arată astfel: 8.350 persoane au fost înscris pe lista de așteptare; 6.159 persoane au fost notificate; 4.993 persoane au fost programate;

Prin cele 12 fluxuri vor trece săptămânal peste 5.000 de persoane. Orice cabinet deschis ne ajută să atingem obiectivul pe care ni l-am asumat, iar din luna iunie, așa cum a precizat dl premier Florin Cîţu, să facem un prim pas spre revenirea la viața de dinainte de pandemie. În luna iulie vrem ca rezultatele să ne arate că cel puțin 10 milioane de persoane au fost vaccinate”, a mai scris el.

Ştiri Recomandate

DYDROGESTERONUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri