Andreea Marin, momente grele: fiica ei, infectată cu coronavirus. „E o lecție și asta” Zâna și-a făcut vaccinul
24 Martie 2021, 18:27

Andreea Marin și fiica ei Violeta. Foto: Instagram
Andreea Marin a trecut prin momente grele după ce fiica ei s-a infectat cu coronavirus, și a fost nevoită să stea în izolare. Zâna, însă, a apucat să se vaccineze cu prima doză. 

Andreea Marin a vorbit despre un eveniment foarte neplăcut din luna decembrie a anului trecut, când fiica ei, Violeta, a fost infectată cu coronavirus, notează spectacola.ro. 

Tânără a stat în izolare și a fost nevoită să se descurce singură. „Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei”, a spus Andreea Marin. 

Chiar dacă nu a avut o formă severă, acea perioadă a fost dificilă atât pentru Violeta, cât și pentru mama sa, Andreea Marin. 

„A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă. Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta”, a povestit Andreea Marin.

Vedeta și-a făcut deja prima doză de vaccin COVID-19 și acum așteaptă rapelul. 

Ce vaccin și-a făcut Andreea Marin și ce efecte secundare a avut, aflați pe spectacola.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?