Analize. Oana Roman: Vă sfătuiesc să mergeți la medic

Vedeta Oana Roman a aflat recent, după o serie de analize, că trebuie să facă niște schimbări în viața sa.

Vedeta Oana Roman a primit vești proaste de la medici. Aceasta a scris despre acest fapt pe rețelele sociale.

”Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată. În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic", a dezvăluit Oana Roman, pe Instagram, arată Dc News.

Oana Roman a trecut în ultima perioadă printr-o adevărată serie de schimbări, iar acum, după ce părea să s-a liniștit după ce s-a împăcat cu Marius Elisei, vedeta și-a îngrijorat fanii, după ce a dezvăluit faptul că nu se simte prea bine în această perioadă. Se pare că, în ultima perioadă, lucrurile nu au arătat prea bine pentru îndrăgita vedetă. Pe contul său de socializare, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că se confruntă cu probleme de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel