Analize de laborator din SUA: sandvișurile cu ton de la un anume retailer nu conțin ton

Sandviș  FOTO: Pixabay
Sandvișurile cu ton de la un anume retailer nu conțin ton., arată o analiză de laborator pentru New York Times.

Sandvișurile cu ton de la Subway nu ar conține ton, susțin analize de laborator comandate de New York Times. Totul a plecat de la un reporter care a cumpărat sendişuri cu ton de la trei magazine ale retailerului amintit și le-a dus la un laborator specializat în testare peştelui.

De la laborator, un purtător de cuvânt a declarat: ”există două concluzii - este atât de procesat încât, oricât am putea scoate, nu reuşim să facem o identificare, sau nimic de acolo nu e ton”. De la începutul anului, mai mulți clienți din California au dat în judecată retailerul susţinând că produsele ”sunt făcute din orice, dar nu din ton”.

Există și o parte în acest scandal care subliniază un alt aspect: specialiști susțin că Subway nu ar fi responsabil de faptul că sandvișurile de tin nu conțin ton deoarece. ”Ei cumpără o cutie de ton pe care scrie «ton». Dacă există vreo fraudă în acest caz, a avut loc la fabrica de conserve”, a precizat expertul Dave Rudie, preşedinte al Catalina Offshore Products, arată Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel