Americanii vaccinați nu mai poartă mască de protecție afară. Măsura pe care trebuie să o respecte

Masca, restricții
Americanii care s-au vaccinat împotriva COVID nu trebuie să mai poarte măști decât dacă se află afară, în cadrul unor grupuri mari de persoane.

Autoritățile sanitare dinSUA au anunțat că americanii care și-au făcut vaccinul împotriva COVID nu vor mai trebui să poarte măşti de protecție în exterior decât atunci când se vor afla în interiorul unor grupuri mari de persoane.

"Dacă sunteţi vaccinaţi cu schema completă şi vreţi să participaţi la o mică reuniune alături de oameni care sunt vaccinaţi şi alţii care sunt nevaccinaţi (...), datele ştiinţifice arată (...) că puteţi să faceţi acest lucru în deplină siguranţă, fără mască sanitară. (...) În schimb, continuăm să recomandăm purtarea măştii în timpul activităţilor şi în spaţiile care sunt foarte frecventate, precum stadioane pline sau la concerte", a declarat Rochelle Walensky, directoarea Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), principala agenţie federală americană din domeniul sănătăţii publice, potrivit Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel