Alexandru Arșinel "nu este bine deloc". Informații despre starea actorului: Nu-și mai dorește...

Alexandru Arșinel  - Foto: AGERPRES
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. 

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel trece prin momente dificile, după ce a ajuns din nou în spital. După un transplant de rinichi la activ, după ce a avut COVID-19, o operație la inimă, la care se adaugă și vârstă de 82 de ani, actorul se simte epuizat, iar în ultime vreme a fost internat în spital de mai multe ori.

Recent Alexandru Arșinel a fost internat într-un centru de recuperare, iar apropiații lui ar fi oferit detalii despre starea sa de sănătate, spunând că "nu este bine deloc".

"Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze în spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate", ar fi declarat o sursă din apropierea actorului pentru playtech.ro.

"Nu sunt în regulă, nu mă simt bine. Sunt atât cât să dau speranțe"

 

"Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital", a declarat Alexandru Arșinel în ultimul interviu acordat în urmă cu mai bine de o lună, pentru impact.ro.

Potrivit acelorași surse, Alexandru Arșinel nu are acces la telefon, pentru a nu i se înrăutăți situația.

Familia l-a dus la o clinică privată de recuperare, excluzând din start varianta unui azil, unde să beneficieze non-stop de servicii de îngrijire.

Soția actorului, paralizată

Recent, Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă.

Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de an", a declarat actorul la Antena Stars.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a mai spus Alexandru Arșinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel