Urmărește dezbaterea live

Alexandru Arșinel, în stare gravă, în spital. Are nevoie de supraveghere permanentă

Alexandru Arsinel. FOTO Agerpres
Alexandru Arșinel ar fi în stare critică, în spital, potrivit Fanatik. 

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel trece prin momente dificile, acesta ajungând din nou în spital după ce starea sa de sănătate s-a agravat, potrivit Fanatik. Mai exact, artistul are nevoie de supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind motivul pentru care a fost internat într-o clinică privată. 

Potrivit sursei menționate, Alexandru Arșinel ar putea fi în situația de a mai suporta o intervenție cardiacă, în cazul în care tratamentul actual nu va avea rezultatele așteptate, mai exact, montarea unui nou stent.

Sechelele de pe urma COVID-19

În luna februarie, artistul a fost transferat la Spitalul Monza din Capitală, unde a suferit, în decurs de două săptămâni, două intervenții chirurgicale la inimă: una pentru schimbarea unei valve, o operație pe cord deschis, și o a doua pentru montarea unui stent. În prima săptămână din decembrie a fost externat, dar nu se simțea bine. 

”Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima”, spunea marele actor, pentru Fanatik. Citește mai departe AICI

Alexandru Arșinel, anunț despre RETRAGERE: Nu sunt în regulă! Nu mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima își face damblaua

Alexandru Arșinel se retrage din lumea teatrului, după ce timp de 62 de ani a bucurat publicul prin aparițiile sale de pe scenă. Totuși, înainte de asta, actorul mai are încă o dorință, pe care vrea să o îndeplinească.

"Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct" , a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Viva.

Cum vede Alexandru Arșinel retragerea de pe scenă

Artistul nu vrea să creeze un eveniment prea mare, atunci când se va retrage din teatru. Vrea să organizeze un spectacol mic, unde să-i fie alături cei mai apropiați prieteni.

"Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac", spune Alexandru Arșinel.

Ce spune Alexandru Arșinel despre starea sa de sănătate

Starea de sănătate a actorului a rămas, în continuare, una precară. Acesta recunoaște faptul că are dureri și că merge la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a recunoscut actorul.

Actorul a mai vorbit și în trecut despre problemele de sănătate pe care le are și despre greutatea de a se deplasa. Totuși, pe atunci, acesta nu era convins că se va retrage de pe scenă și spera la o însănătoșire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel