ALERTĂ: Incidența cazurilor de COVID-19 în Bucureşti a trecut de 16 la mia de locuitori

Teste rapide. Foto: Pixabay
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, sâmbătă, în Bucureşti, la 16,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului București.

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns în Bucureşti, la 16,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului DSP, în condițiile în care în urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost de 15,83.

Acum o lună, pe 16 septembrie, incidenţa COVID-19 în Bucureşti era 1,93 la mia de locuitori, conform DSP. 

Până ieri, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.430.475 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.232 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.220.953 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele două săptămâni media cazurilor noi înregistrate în 24 de ore a fost de circa 14.000 de cazuri, iar cea a deceselor de peste 250 pe zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel