Al 24-lea pacient decedat după tragedia de la Matei Balș. Pacientul fusese transferat la Spitalul Județean Ilfov

La mai bine de o lună de la tragedia de la Institutul Matei Balș, un al 24-lea pacient a decedat. Este vorba de un bărbat care a fost evacuat din Pavilionul V, cel unde s-a produs incendiul. Cazul nu a fost recunoscut oficial. 

Încă un pacient evacuat din incendiul de la Institutul Matei Balș și-a pierdut viața, la mai bine de o lună de la tragedie. Conform gândul.ro, decesul s-a produs marți, 2 martie, dar nu a fost anunțat oficial. 

Ar fi vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani care, în dimineața incendiului a fost transferat după la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Aceasta ar fi a 24-a victimă. 

Aceleași surse au precizat că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au solicitat efectuarea unei necropsii pentru a stabili cauza morții și eventuala legătură între incendiu și decesul pacientului.

Incendiul de la Institutul „Matei Balș” a izbucnit pe 29 ianuarie, în jurul orei 5 dimineața, într-o cameră de la parterul Pavilionului V, care trata bolnavii infectați cu virusul COVID-19. În pavilion erau 130 de pacienți la momentul tragediei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel