Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări în pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate
09 apr, 13:13
O noua ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 18.00. Academicianul prof dr Irinel Popescu și invitații săi vor aborda două teme: Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări pentru pacienți în pandemia de COVID-19. 
Covid-19
EXCLUSIV

Ediția de astăzi, de la ora 18.00, a emisiunii Academia de Sănătate, aduce în prim plan provocările pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice și cei cu nefropatii cronice în timpul pandemiei cu noul coronavirus și COVID-19. 

Invitații academicianului prof dr Irinel Popescu vor fi: Prof Dr Prelipceanu Dan, medic primar psihiatru și doctor în medicină; Dr. Klein Christian-Valeriu, doctor în medicină și medic primar nefrolog și Prof dr Liliana Tuță, doctor în medicină și medic primar nefrolog. 

Academicianul Irinel Popescu și invitații săi vor aborda, în principal, două teme de mare actualitate: Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări pentru pacienți în pandemia de COVID-19.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și va fi reluată, în aceleași condiții, luni, 13 aprilie, de la ora 11.00. Ştiri Recomandate

Anxietate. Ce boli grave poate declanșa
Deficiența de fier. Legătura cu îngrașarea
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri