Adda, despre Borelioză: E mizeria din tine care vrea să trăiască. Niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău

Adda - Foto: Instagram Adda
Adda a făcut completări în ceea ce privește diagnosticul său. Ce se întâmplă când ai Borelioza sau Bartonella... sau boala Lyme și cum știi că suferi de asta.

La 30 de ani, Adda poate spune că a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, după ce a început să ducă o luptă grea cu o infecție cumplită: borelioza sau Boala Lyme.

După ce a fost diagnosticată greșit și a urmat un tratament greșit timp de un an și jumătate, artista a aflat că are în corp două bacterii periculoase: bartonella și borellia și a început lupta cu un tratament agresiv, cu simptome severe și a fost nevoită să se retragă din viața publică timp de câteva luni, până se pune pe picioare și se asigură că starea ei de sănătate este bună. 

Celebra cântăreață ADDA a dezvăluit fanilor că după un an și jumătate de chin și tratamente nereușite a fost în sfârșit diagonisticată: are două boli foarte periculoase, care pot fi chiar fatale și care dau simptome neurologice cumplite. Ele sunt declanșate de mușcături de căpușe și țânțari.

"Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamatia și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a dezvăluit cântăreața ADDA pe pagina ei de Facebook. 

Adda și-a schimbat complet stilul de viață, a renunțat la obiceiurile nesănătoase și se ține de tratamentul dur.

Artista a vorbit despre chinul prin care trece și despre toate simptomele pe care le-a avut. 

"Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei", a povestit Adda care a completat că stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în lupta cu boala a ajutat-o foarte mult.

"Corpul tău, care vrea să trăiască, n-o să-ți ceară niciodată junk-food"

 

"Din punct de vedere alimentar, ai două opțiuni și chestia asta m-a ajutat pe mine să fiu foarte strong: să hrănești boala sau să te hrănești pe tine.

Corpul tău, care vrea să trăiască, și care vrea să fie sănătos, n-o să-ți ceară niciodată junk-food. Cine îți cere junk-food? E mizeria din tine care vrea să trăiască și intră în sevraj dacă nu îi mai dai. E ca la fumători, dacă nu au țigări o iau razna. La fel se întâmplă și cu aceste bacterii, în momentul în care tu nu le mai dai ce le place să mănânce ca să fie puternice și să se înmulțească o iau razna și încep să îți ceară.

Efectiv am niște pofte, eu nici când eram însărcinată nu aveam așa pofte cum am acum. Dacă vrei să ataci direct nu prea ai șanse de reușită, pentru că ea e foarte smart (deșteaptă). În momentul în care simte că îi dai antibiotic își schimbă forma sau se bagă la tine în celule. Ceea ce trebuie să faci e să drenezi corpul, iar asta poți să faci prin suplimente din plante, hidratare, drenaj limfatic, masaj, lichide foarte multe, fructe, vitamine și așa mai departe", a mai spus artista.

Adda, LISTA celor 44 de simptome CUMPLITE date de Borelioză și Bartonella: M-ați tot întrebat

 

"M-ați tot întrebat care sunt simptomele date de Borelioză și Bartonella. Deci:

- oboseală cronică

- probleme cu imunitatea

- Erupții - linii, dungi, edeme, angioedeme în special în gât

- Vedere în ceață

- Spasme musculare

- Paralizii

- Confuzie

- Depresie / Anxietate

- Ceață mentală

- Frisoane inexplicabile sau căldură

- Dureri de mușchi, oase

- Durere de cap

- Scapi obiecte din mână

- Uiți cuvinte

- Probleme în exprimare... citește AICI lista completă a simptomelor cumplite prin care a trecut.

Ce sunt Borelioza și Bartonella și ce le provoacă. Ciuhodaru: Să fim ATENȚI!

Medicul Tudor Ciuhodaru a explicat pe înțelesul tuturor care sunt simptomele și cum se tratează Borelioza și Bartonella.

"Simptomatologia bolii Lyme este polimorfă. Borelioza sau boala Lyme înseamnă același lucru.

Boala Ghearelor de pisică sau limforeticuloză benignă de inoculoare este o boală infecțioasă produsă de Bartonella și se manifestă prin inocularea în urma unor leziuni cutanate determinate prin mușcare sau zgâriere de către pisică sau în urma contactului cu saliva pisicii. Atunci se întâmplă diverse moificări, precum, se inflamează ganglionii, apare o durere care persistă, febră și în general, evoluează la benignă. În concluzie, infecția Borelioza provoacă boala Lyme.

Pentru a ne da seama dacă avem Borelioză și Bartonella este important istoricul pacientului.

La Borelioză este o problemă pentru că cei mai mulți pacienți nu își amintesc acest lucru, adică expunerea într-o zonă unde au existat căpușe, spațiie verzi, umede, mai ales în zonele de agrement, în care nu se dă cu insecticid, mai mult decât atât mușcătura căpușei are și anestezic. Trebuie să fim atenți la căpușele care e ascund și sunt greu de identificat și să notăm data la care am fost mușcați sau data extracției, pentru că recomand să se meargă la doctor să se facă chestia asta.... citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel