Activista Greta Thunberg s-a vaccinat împotriva COVID: când ți se oferă un vaccin nu ezita. Salvează vieți
28 iul, 21:57

Greta Thunberg s-a vaccinat împotriva COVID  FOTO: Twitter
Activista Greta Thunberg s-a vaccinat împotriva COVID. Aceasta a imortalizat momentul pe rețelele sociale.

Greta Thunberg, celebra și tânăra activistă pentru mediu, s-a imunizta împotriva infecției COVID: Aceasta, în vârstă de 18 ani, a precizat că este ”extrem de recunoscătoare şi privilegiată" că a primit vaccinul anti-COVID.

Momentul vaccinării a fost imortalizat pe Twitter, unde tânăra a postat o fotografie în care apare cu un pansament pe braţ, după ce s-a vaccinat împotriva COVID. 

"Astăzi am primit prima doză de vaccin COVID-19. Sunt extrem de recunoscătoare şi privilegiată să pot trăi într-o parte a lumii în care pot să mă vaccinez deja. Nimeni nu este în siguranţă până când toată lumea nu este în siguranţă. Dar când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi", a adăugat activista pe contul de Twitter, arată Antena 3.

Greta Thunberg a iniţiat în septembrie 2018 o grevă şcolară în faţa Parlamentului de la Stockholm pentru a cere măsuri împotriva schimbărilor climatice. Acţiunea sa a inspirat o mişcare globală ce a propulsat-o în atenţia liderilor lumii, Greta fiind chiar propusă de către doi parlamentari suedezi la Premiul Nobel pentru Pace.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Tămâia, 6 beneficii NEȘTIUTE pentru sănătate
5 moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta
Prof.dr. Gabriel Onișccu. Foto: organdonationscotland.org
EXCLUSIV
4 remedii naturale pentru buzele crăpate și uscate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri