A reușit să slăbească spectaculos după ce a renunțat la băuturile preferate. Incredibil cum a ajuns să arate bărbatul

Alcool
Un bărbat a reușit să scape de kilogramele în plus, după ce a renunțat la băuturile preferate.

Un bărbat pe nume Scot, în vârstă de 46 de ani, din Norwich a reușit să slăbească spectaculos, după ce a renunțat la alcool timp de un an. Acesta a reușit să slăbească 31 de kilograme. Într-un interviu pentru express.co.uk, bărbatul a povestit că a reușit să slăbească 31 kilograme într-un an. 

Acesta  a renunțat la alcool timp de un an și a implementat un stil de viață sănătos, făcând regulat antrenamente sportive. Scot a povestit cum arăta viața lui înainte să accepte marea provocare, care i-a schimbat viața.

“Nu mă înțelegeți greșit. Viața mea era destul de bună în multe feluri. Eram relative fericit, aveam o viață de familie împlinită și mulți prieteni, eram ok cu jobul meu. Dar trebuie să recunosc că dieta mea era sărăcăcioasă”, a explicat Scot.

Bărbatul a mărturisit că greutatea lui fluctua des și de cele mai multe ori nu prea se gândea la mâncarea pe care o alegea. Treptat, el a ajuns să fie supraponderal și ce era și mai îngrijorător este faptul că nu făcea deloc mișcare.

Citește continuarea despre acest subiect pe Spectacola și află la ce fel de alcool a renunțat bărbatul și ce a făcut pentru a slăbi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel