A reușit să slăbească spectaculos după ce a renunțat la băuturile preferate. Incredibil cum a ajuns să arate bărbatul
12 sep, 12:40

Alcool
Un bărbat a reușit să scape de kilogramele în plus, după ce a renunțat la băuturile preferate.

Un bărbat pe nume Scot, în vârstă de 46 de ani, din Norwich a reușit să slăbească spectaculos, după ce a renunțat la alcool timp de un an. Acesta a reușit să slăbească 31 de kilograme. Într-un interviu pentru express.co.uk, bărbatul a povestit că a reușit să slăbească 31 kilograme într-un an. 

Acesta  a renunțat la alcool timp de un an și a implementat un stil de viață sănătos, făcând regulat antrenamente sportive. Scot a povestit cum arăta viața lui înainte să accepte marea provocare, care i-a schimbat viața.

“Nu mă înțelegeți greșit. Viața mea era destul de bună în multe feluri. Eram relative fericit, aveam o viață de familie împlinită și mulți prieteni, eram ok cu jobul meu. Dar trebuie să recunosc că dieta mea era sărăcăcioasă”, a explicat Scot.

Bărbatul a mărturisit că greutatea lui fluctua des și de cele mai multe ori nu prea se gândea la mâncarea pe care o alegea. Treptat, el a ajuns să fie supraponderal și ce era și mai îngrijorător este faptul că nu făcea deloc mișcare.

G Ad:

Citește continuarea despre acest subiect pe Spectacola și află la ce fel de alcool a renunțat bărbatul și ce a făcut pentru a slăbi.

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri