A făcut 1.600 de kilometri ca să se vaccineze. Ștefania: Am 18 ani și cred în știință

Ștefania Ioana Marinescu s-a vaccinat  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Ștefania Ioana Marinescu are 18 ani și a făcut circa 1.600 de kilometri ca să se vaccineze împotriva COVID.

Ștefania Ioana Marinescu locuiește în Ilfov, are 18 ani și a parcurs 1.624 de kilometri, cu părinții, ca să se imunizeze împotriva infecției COVID. Ea spune că are încredere în știință și că și-ar fi făcut orice tip de ser, dar că ”cel mai bun vaccin este cel din brațul tău”.

Mesajul acesteia, pusă pe pagina de Facebook a Campaniei naționale de vaccinare, RO vaccinare:

”Cel mai bun vaccin este cel din brațul tău!”„Da, locuiesc în Ilfov și am fost până în Iași (comuna Belcești) să mă vaccinez. Acolo am găsit loc în martie. De ce? Am aproape 18 ani și cred în știință. Cred în SARS-CoV-2. Cred în acest virus parșiv.Am parcurs, împreună cu părinții 406 km dus, 406 km întors, de două ori. 1624 km pentru a mă vaccina. Nu a contat, pentru că mi-am dorit din tot sufletul acest vaccin. M-am vaccinat pentru mine, pentru noi, chiar și pentru antivaxeri. Dacă noi nu încercăm să oprim această pandemie, cine o mai face? Pe 10 aprilie (am aflat recent de existența acestui grup) mi-am făcut rapelul cu vaccinul Pfizer-BioNTech. Am sub 18 ani, deci doar asta aveam voie. Mi-aș fi făcut orice vaccin, cel mai bun vaccin este cel din brațul tău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel