7 alimente CANCERIGENE pe care le mănânci frecvent. Punctul 3 este ȘOCANT!
02 Martie, 15:18

Institutul American pentru studiul cancerului (American Institute of Cancer Research) avertizează că anumite alimente pe care le consumăm zilnic pot crește riscul de cancer, din cauza chimicalelor din ele. 

1. Soia, porumb și ulei de răpiță

Institutul American pentru studiul cancerului dezvăluie că un consum ridicat de soia, porumb și ulei de rapiță crește riscul de a dezvolta tumori cancerigene. 

2. Biscuiți, prăjituri, sosuri, sucuri de fructe

Zahărul rafinat, pe care îl găsim în biscuiți, prăjituri, tarte, sosuri, sucuri de fructe și multe alte alimente procesate, crește rapid consumul de insulină și contribuie la dezvoltarea celulelor canceroase în organism. 

3. Fructele din supermarket

Cele mai periculoase pentru sănătate sunt merele, portocalele, căpșunile și strugurii. Aceste fructe au concentrații mari de reziduuri de pesticide. 

4. Roșii la conservă

Deși ai putea crede că roșiile la conservă sunt inofensive și sănătoase, principalul pericol îl constituie materialul din care este fabricată conserva - bisfenol, un produs foarte toxic, ce permite accelerarea creșterii celulelor canceroase în corp.

5. Mezeluri, cârnați, mușchi afumat

Deoarece conțin multă sare și multe grăsimi, consumul ridicat de cârnați și mezeluri favorizează apariția cancerului de stomac. 

6. Dulciuri light

Există numeroase dulciuri de dietă care nu conțin zahăr, ci aspartan. Acest îndulcitor artificial este extrem de dăunător sănătății. După consumul de îndulcitori artificiali, produsele chimice sunt descompuse în organism în diketopiperazină (DKP), o toxină mortală ce poate duce la tumori pe creier. 

Ştiri Recomandate

Platforma de programare la vaccinare a fost optimizată: sunt disponibile informații suplimentare
Vopseaua de ouă conține și mai multe chimicale. Studiu ANPC
Horoscop. Zodia care va primi vești bune și se va adapta oricărei situații
Elimină petele arse de pe fierul de călcat cu paracetamol
Angela Merkel se va vaccina mâine cu AstraZeneca
BUSPIRONUM - prospect
CHLORQUINALDOLUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri