5 obiceiuri banale despre care nu știai că au efect miraculos asupra tenului
25 iul, 19:12

 Aspectul tenului rămâne rânăr         Foto: pinkvilla.com
Iată câteva lucruri simple și banale care pot avea efecte benefice asupra tenului.

Nu există niciun motiv pentru care să nu acordați o atenție specială pielii, pentru a o pregăti să fie „la înălțime”. După săptămâni de ședere acasă, există toate motivele pentru a arăta cât mai bine atunci când ieșim din casă.

Iată câteva obiceiuri simple de îngrijire a pielii pentru a avea o piele strălucitoare.

1. Perfecționați rutina Curățare –Tonificare- Hidratare (CTH). Înțelegeți tipul de piele sau discutați cu un specialist și selectați tonifiantul și hidratantul adecvat pentru curățarea pielii și a vremii. Adăugați protecție solară la această rutină pentru timpul zilei și pentru noapte adăugați uleiuri de față pentru a ajuta pielea să se vindece. Stați departe de apa fierbinte pentru spălare.

2. Beți apă suficientă: apa potabilă simplă poate face minuni pentru piele. Apa menține pielea hidratată din interior și elimină toxinele din corp. Beți un pahar cu apă caldă dimineața și unul înainte de culcare.

G Ad:

3. Faceți un tratament pielii: Tratați pielea cu exfoliere de două ori pe săptămână și o mască de față la fiecare 10 zile. Fiți delicat cu exfolierea și asigurați-vă că aplicați un ser și o cremă hidratantă după aceea. Alegeți o mască facială benefică pielii dvs.

4. Somn: Dormiți cel puțin 7 ore. Somnul oferă pielii timpul necesar pentru a se repara și întineri. Dormiți fără gadgeturi și faceți din spațiul de dormit raiul vostru. Folosiți huse de pernă din materiale naturale și păstrați temperatura care vi se potrivește.

5. Mâncați bine: Alimentele gătite sunt ma bune prăjite când sunt coapte, nu prăjite în ulei. Folosiți o cantitate limitată de zahăr și sare. Luați o gustare de legume și fructe, cum ar fi morcovi, ardei, cartofi dulci, spanac, portocale etc. Sunt bogate în beta-caroten și vitamina E, care menține pielea strălucitoare și sănătoasă. Puneți alune, migdale, quinoa, arahide prăjite etc. ca gustări pentru oaspeți.

Ştiri Recomandate

Din ce în ce mai mulți pacienți sunt internați în stare gravă la Terapie Intensivă. Foto: RoVaccinare
BREAKING NEWS
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri