5 alimente care previn migrenele și durerile de cap severe

Nuci
Durerile de cap pot fi supărătoare, mai ales dacă este vorba de migrenă. O mulțime de oameni care suferă de migrene cronice. Iată câteva alimente care vă pot ajuta cu un atac de migrenă.

Durerea chinuitoare pe care o întâmpinați în timpul migrenelor este cumplită, literalmente. Durerile de cap severe și migrenele pot dura mai mult decât s-a prevăzut. Nu există un tratament special pentru vindecarea migrenelor, dar anumite obiceiuri de viață și o dietă sănătoasă pot ajuta la menținerea acestor dureri de cap la distanță.

Există unele alimente care declanșează migrene, în timp ce există alte alimente care pot ajuta la prevenirea acestora. Aceste alimente nu vă vor face să dispară permanent migrena, dar cu siguranță vă va ajuta să faceți față durerii și să o mențineți mai puțin chinuitoare.

O migrenă este o afecțiune neurologică care poate fi genetică sau poate avea alți factori, cum ar fi stresul și hormonii.

Acestea sunt alimentele pe care ar trebui să le consumați dacă suferiți de migrene.

Somon

Peștii grași care conțin acizi grași omega-3 sunt extrem de benefici pentru persoanele care suferă de migrene. Acest lucru ajută la reducerea apariției migrenelor.

Nuci

Nucile conțin magneziu și alți nutrienți importanți și elemente importante pentru corpul dumneavoastră și în tratarea migrenelor. Puteți consuma nuci ca o gustare sănătoasă. Păstrați-le la îndemână sau în geantă tot timpul. Nuci, migdale, caju sau semințe de dovleac sunt opțiuni bune.

Spanac

Legumele c frunze verzi sunt deosebit de bune pentru migrene. Au multiple beneficii pentru sănătate, iar spanacul este o sursă bună de acid folic și vitamina B, precum și de magneziu. Acestea ajută la combaterea migrenelor.

Ovaz

Pentru a vă menține sub control nivelul zahărului din sânge, fulgii de ovăz vă ajută cu adevărat. Sunt benefici pentru persoanele care suferă de migrene. Puteți mânca fulgi de ovăz ca mic dejun împreună cu cerealele obișnuite și adăugați fructe proaspete.

Apă

Tratați apa ca cel mai bun remediu pentru migrenă. Este important să vă mențineți hidratat pentru a combate durerile de cap de migrenă. Este esențial să beți cel puțin 8-10 pahare de apă în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel