5.000 de tineri testați cu teste antigen la un CONCERT din Spania. Doar 6 erau pozitivi COVID-19
29 Martie 2021, 20:04

5.000 de spectatori au participat la concert. Foto: L Repubblica / Facebook
Cu mască dar îngramădiți, dansând și cântând în fața unei scene: așa s-a desfășurat un concert în Barcelona. Dintre cei 5.000 de spectatori, care au fost testați toți cu teste antigen la intrare, doar 6 nu au putut participa pentru că erau pozitivi la COVID-19!

Cinci mii de oameni au trăit pe viu un concert aproape ca înainte de pandemie, după ce toată lumea a trecut printr-un test antigen, notează la Repubblica.

Experimentul a avut loc la Barcelona unde trupa Love of Lesbian a jucat la Palau de Sant Jordi: un experiment de succes care alimentează acum speranța promotorilor și a audienței ca evenimentele mari de odată pot să devină din nou realitate în această vară.

A fost primul mare concert de la începutul pandemiei din Spania. O echipă medicală a supravegheat întreaga operațiune, conform La Vanguardia, iar concertul s-a desfășurat fără incidente semnificative. După test, muzicienii, organizatorii, audiența și personalul au transformat Sant Jordi într-o super bulă de 5.000 persoane care au trăit pe viu experiența live fără să păstreze distanța. 

Doar 6 dintre cei 5.000 de spectatori au fost testați la intrare au fost pozitivi la Covid-19 și nu au putut participa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Alexandru Arsinel a murit - Foto- Agerpres
BREAKING NEWS
Alexandru Arșinel a MURIT

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?