5.000 de tineri testați cu teste antigen la un CONCERT din Spania. Doar 6 erau pozitivi COVID-19

5.000 de spectatori au participat la concert. Foto: L Repubblica / Facebook
Cu mască dar îngramădiți, dansând și cântând în fața unei scene: așa s-a desfășurat un concert în Barcelona. Dintre cei 5.000 de spectatori, care au fost testați toți cu teste antigen la intrare, doar 6 nu au putut participa pentru că erau pozitivi la COVID-19!

Cinci mii de oameni au trăit pe viu un concert aproape ca înainte de pandemie, după ce toată lumea a trecut printr-un test antigen, notează la Repubblica.

Experimentul a avut loc la Barcelona unde trupa Love of Lesbian a jucat la Palau de Sant Jordi: un experiment de succes care alimentează acum speranța promotorilor și a audienței ca evenimentele mari de odată pot să devină din nou realitate în această vară.

A fost primul mare concert de la începutul pandemiei din Spania. O echipă medicală a supravegheat întreaga operațiune, conform La Vanguardia, iar concertul s-a desfășurat fără incidente semnificative. După test, muzicienii, organizatorii, audiența și personalul au transformat Sant Jordi într-o super bulă de 5.000 persoane care au trăit pe viu experiența live fără să păstreze distanța. 

Doar 6 dintre cei 5.000 de spectatori au fost testați la intrare au fost pozitivi la Covid-19 și nu au putut participa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel