Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Pentru o mâncare gustoasă e bine să ținem cont de patru reguli care garantează savoarea preparatelor. Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară la USAMV Cluj, explică pe Facebook:
”Indiferent dacă ești un bucătar experimentat sau dacă nu ai folosit niciodată un cuțit de bucătărie, există doar 4 factori de bază care determină cât de gustoasă va fi mâncarea?
1. Sarea, care potențează aromele
2. Grăsimea, care amplifică aromele și favorizează textura
3. Acidul care dă strălucire și echilibru
4. Căldura, care asigură textura mâncării”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Acest truc simplu te scapă rapid de...
Aceste alimente scad semnificativ...