4 alimente dovedite că ajută la scăderea în greutate

Seminte chia
Iată o listă de patru alimente care ajută la scăderea în greutate.

Multe persoane se luptă cu kilogramele în plus și, în special după ultimul an și jumătate de pandemie, numărul acestora a crescut. Astfel, sunt și mai mulți cei care vor să scape de kilogramele acumulate în plus.

Iată patru alimente care s-a dovedit că sunt de ajutor în lupta cu kilogramele.

Semințe de Chia

Conținutul ridicat de fibre, proteine ​​și Omega 3 din semințele de chia îl fac unul dintre cele mai bune superalimente care ajută la slăbit. Acestea dau o senzație de sațietate pentru mut timp și de asemenea, absorb conținutul de apă în exces, ajutând astfel la pierderea în greutate. Aceste semințe crude sunt ideale pentru a adăuga aromă și valoare nutritivă caracteristică salatelor, sau chiar băuturilor!

Pulbere din boabe de cafea verde

Acest extract de boabe de cafea verde provine din boabe de cafea care nu au fost prăjite. Acest lucru ajută boabele de cafea să rețină compuși valoroși precum acidul clorogenic, care este un antioxidant cunoscut pentru că  ajută la scăderea în greutate, la creșterea metabolismului și la scăderea tensiunii arteriale.

Pudră de ceai verde

Ceaiul verde organic are zero calorii proprii și este un antioxidant natural și puternic datorită prezenței unui tip de flavonoid numit catehină. Acest lucru poate ajuta la arderea lipidelor mai repede și mai ușor prin creșterea metabolismului în timp, ceea ce înseamnă că pierdeți în greutate mult mai repede!

Oțet de mere natural

Preparat din mere și miere, acest oțet de mere crud și nefiltrat poate ajuta în mod semnificativ la gestionarea greutății, promovând sațietatea timpurie și, de asemenea, scade nivelul de insulină și zahăr din sânge. Efectul său puternic alcalinizant asupra organismului ajută la îmbunătățirea imunității și crește energia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel