3 trucuri pentru o bucătărie cu cât mai puțini microbi

Lucruri din bucătăria ta trebuie schimbate pericodic ca să nu-ți pui sănătatea în pericol
Folosirea hotei, vase de gătit din oțel inoxidabil și filtre de apă sunt câteva soluții pentru o bucătărie cu cât mai puțini microbi.

Iată trei sugestii pentru o bucătărie cât mai curată:

* Folosiți hota - gătitul pe gaz generează cantități semnificative de dioxid de azot și particule minuscule, care pot irita nasul, pot duce la apariția astmului sau provoacă dureri de cap sau stare de oboseală. O hotă de evacuare spre exterior elimină particulele și gazele din casa voastră. Dacă nu aveți hotă la aragaz deschideți ferestrele și ușile în timp ce gătiți pentru a aduce aer proaspăt în bucătărie.

* Vase de gătit - gândiți-vă la oțel inoxidabil, fontă sau vase de aluminiu emailate, antiaderente.  

* Folosiți filtru pentru apa potabilă - unele conducte de apă din casele vechi pot ascunde plumb; dacă sunteți îngrijorat, testați-vă apa - mai ales dacă beți apă din fântână. Filtrele de apă pot elimina plumbul, bacteriile și mulți alți contaminanți, dar nu toți, arată prevention.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel